Zonwering - Vertikale lamellen

Verticale jaloezieën of verticale lamellen bestaan uit verticale stroken en verkrijgbaar in textiel, aluminium of kunststof, verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, en met diverse lamelbreedten. Verticale lamellen zijn dan ook zeer geschikt voor grotere oppervlaktes. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glas partijen schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk, uitstekende lichtinstelling, en een perfecte zonwering. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.
De verticale jaloezieën zijn praktisch, sfeervol en verkrijgbaar in breedtes van 52mm, 70mm, 89mm, 127mm en 250mm.
De collectie bevat veel luxe stoffen met een rijke textieluitstraling in de trendy kleurgroepen wit, ecru, beige, taupe, bruin, grijs, zwart en diverse fraaie kleurstellingen. Alle verticale jaloezieën worden voorzien van een compacte en goedgeleidende aluminium rail. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen gedraaid en open- en dichtgeschoven worden in de gewenste stand. De collectie wordt standaard geleverd met een koord/ kettingbediening. Optioneel kunnen zij worden voorzien van een monocommando bediening.
Verticale lamellen textiel
De collectie bevat veel luxe stoffen met een rijke textieluitstraling in de trendy kleurgroepen wit, ecru, beige, taupe, bruin, grijs, zwart en diverse fraaie kleurstellingen. De textielcollectie kent mooie structuren en kleuren in verschillende transparanties, die een prachtige lichtfiltering en een moderne uitstraling geven. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, hangen daarom ook bijzonder mooi en zijn makkelijk in het onderhoud. Er zitten diverse speciale kwaliteiten in de collectie, zoals brandvertragende, gemetalliseerde en vuilwerende kwaliteiten. Een aparte serie zijn de naturals. Deze serie bevat items van papier. Deze zorgen voor een mooie natural look, perfect passend in de natuurtrend.
Textiel lamellen zijn leverbaar in 89mm, 127mm en 250 mm lamelbreedte.Verticale lamellen aluminium
Aluminium lamellen bieden veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen. De collectie bevat lamellen met bijzondere finishes, die ieder hun eigen uitstraling hebben. De uni-lamellen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een glanzende, matte, suède-achtige en hamerslag afwerking. Ook de geperforeerde kwaliteit ontbreekt niet. Ook hier kunt u kiezen uit mooie tijdloze naturellen en frisse trendy kleuren.
Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.
Verticale lamellen kunststof
Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Ook in de collectie kunststof lamellen zijn een aantal speciale finishes te vinden zoals parelmoer, linnenstructuur en geperforeerde lamellen, in naturelle kleuren.
Kunststof lamellen zijn leverbaar in 52, 70, 89 en 127 mm lamelbreedte.